Biznis inkubacioni centar je instrument podrške preduzetništvu koji utiče na unapređenje poslovnog ambijenta kroz osnivanje novih poslovnih subjekata i povećanje konkurentnosti postojećih, razvoj novih djelatnosti, poboljšanje lanaca vrijednosti, privlačenje direktnih domaćih i stranih investicija, razvoj i primjenu inovacija i novih tehnologija.  

"U okviru Preduzetničkog inkubatora Prijedor, iznajmljuju se poslovni prostori namijenjeni za sve vrste proizvodnih djelatnosti. Cijena zakupa prostora po 1 m2 je 2,50 KM+PDV. Ugovor o zakupu se potpisuje na 1 godinu a isti se potpisuje sa Gradom Prijedorom koji je i vlasnik prostora. Takođe, na raspolaganju korisniku prostora je sva potrebna infrastrukutura (voda, struja, putna komunikacija, telefon i fax, čuvarska služba). Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona +38752241600 kontakt osoba Boris Srdić"

futer

Veb sajt je kreiran u okviru projekta “Razvojem preduzetničke infrastrukture do boljeg poslovnog okruženja”. Projekat ima za cilj poboljšanje poslovnog okruženja na području grada Prijedor osnivanjem Biznis inkubacionog centra. Implementator projekta je Grad Prijedor, a planirano trajanje projekta je 8 mjeseci. Podržan je bespovratnim sredstvima Finansijskog mehanizma za finansiranje projekata integrisanog i održivog lokalnog razvoja u Republici Srpskoj 2016/2017. Ukupna ugovorena vrijednost projekta iznosi 133.216,20 KM, od kojih je 33.579,00 KM obezbijedio Grad Prijedor dok ostalo predstavljaju bespovratna sredstva obezbijeđena od strane Evropske Unije putem UNDP BiH i Vlade Republike Srpske putem Ministarstva finansija.

NEKA VAŠ BISNIS RASTE SA NAMA